Categories
Uncategorized

Fotorol

Image result for argos vpro

Een Dutchbatter maakte foto’s van oorlogsmisdaden door de Serviërs in Srebrenica . Een belangrijke fotorolletje dat werd veilig gesteld door de militaire inlichtingendienst, maar vervolgens verprutst in het laboratorium van de marine. Argos sprak twintig jaar later opnieuw met alle hoofdrolspelers in dit verhaal: Ron Rutten, die de foto’s maakte, Henk van Boetzelaer, de laborant in het fotolab die de fout maakte en zijn chef, Arie Bleumink, chef van de inlichtingendienst en Peter Rutten, de recherche-chef van de marechaussee, die de zaak destijds onderzocht.
Hoe kijken zij er op terug? Is het rolletje per ongeluk mislukt of is het met opzet verknoeid?

Argos over een te fantastisch verhaal.; Presentatie: Max van Weezel.

By "Track Isan" outdoor-sport retreats

Whether you’re looking for a weekend getaway, an all-inclusive retreat, or a fit family vacation spot, and regardless of whether you’re an outdoor adventurer, a gym rat, or someone seeking the mind-body connection, we’ve got a trip for you.